SÜPER BEYİNLER TAKIMI İLE
ARKADAŞ TANIMA OYUNUNA SİZ DE KATILIN!
Kişiliğinizi tanıyor musunuz?
Akıl ve Zekâ Oyunları Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan Süper Beyinler, bu kitapta kendilerinin ve arkadaşlarının karakter özelliklerini öğreniyor.
Siz de Süper Beyinler gibi kitabın başındaki 14 soruluk testi çözdüğünüzde hangi kişilik türüne girdiğinizi öğrenecek, kendinizi ve çevrenizdeki kişileri daha iyi tanıyacaksınız.
Bir yandan öykünün heyecanına kapılırken bir yandan da kahramanlarımızdan hangisinin kişiliğine daha yakın olduğunuzu göreceksiniz.
Ayrıca bir eğitimci ve bir ebeveyn ise bu kitapta, öğrencisinin veya çocuğunun kişilik özelliklerini öğrenerek nasıl bir iletişim kurması gerektiğinin ipuçlarını bulacak.
Gençlik
₺160,00
%30 İNDİRİM
₺112,00
Gençlik
₺160,00
%30 İNDİRİM
₺112,00
Gençlik
₺200,00
%30 İNDİRİM
₺140,00
Gençlik
₺160,00
%30 İNDİRİM
₺112,00
Gençlik
₺160,00
%30 İNDİRİM
₺112,00

Kişisel Gelişim ve NLP uzmanı olan Oğuz Saygın, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. Anthony Robbins’in hocası “ilk Master Trainer” Dr. Wyatt Woodsmall’dan eğitim alarak NLP Trainer olmuştur.
Düşünce Akademisi kurucusu, Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocuklar Vakfı kurucu üyesi ve Dünya Çocuk Üniversitesi danışmanıdır. Yirmi yılı aşkın süredir hafıza teknikleri, kişisel gelişim ve liderlik alanlarında çok sayıda kitap yazmış, eğitim ve seminerler vermiştir. Ülkemizin birçok kurum ve kuruluşunda ve ayrıca bireysel alanda başarılı çalışmalar yapan çok sayıda kişiye eğitim vermiş ve potansiyellerinin ortaya çıkmasında rehberlik etmiştir.
Kitap Bilgileri |
indir |
Kitap Ön Kapak Dosyası |
indir |
Kitap Arka Kapak Dosyası |
indir |